Eindhoven

Corporate Housing Factory, expert in het verhuren van Serviced Apartments, opent een nieuwe locatie in Eindhoven met 35 appartementen

Amsterdam, 28 oktober 2013 Corporate Housing Factory BV, het bedrijf dat zich onder andere specialiseert in het op landelijk niveau verhuren van Serviced Apartments aan multinationals voor hun internationale werknemers, opent een nieuwe locatie in Eindhoven.

Met de 35 appartementen exploiteert Corporate Housing Factory alle woningen van het projectHartje Gent, onderdeel van het nieuwbouwplan Hartje Eindhoven, dat in totaal uit 501 koop- en huurappartementen bestaat. Met de nieuwe Serviced Apartments biedt Corporate Housing Factory nu voor bedrijven in de regio Eindhoven een ideale opvang voor hun (internationale) werknemers. Corporate Housing Factory verzorgt daarbij de exploitatie van de units die eigendom zijn van een joint venture tussen Laurentius en Amvest. Corporate Housing Factory startte in mei 2013 met de voorbereidingen voor de inrichting en verhuur van de units.

“De omgeving Eindhoven kent een sterke concentratie van internationale bedrijven, een luchthaven en een technische universiteit. Er is in deze regio grote behoefte aan een combinatie van hospitality en woningen”, zegt Michael Berendsen. “We zijn er trots op die service nu te kunnen aanbieden”, vult Jouke Baaima aan. Baaima en Berendsen vormen samen de directie van Corporate Housing Factory.

De volledig ingerichte een- en twee-slaapkamerappartementen worden vanaf een minimale huurperiode van zes nachten aangeboden. Corporate Housing Factory biedt de woningen aan voor een totaalprijs, waarbij niet alleen gas, water, licht en internet zijn inbegrepen, maar ook de wekelijkse schoonmaak en linnenwissel, alsmede een vaste parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

De eerste contracten met internationaal opererende bedrijven in de regio Eindhoven zijn inmiddels getekend en de formule belooft een goede aanvulling op het bestaande verhuuraanbod in dit segment te zijn.